WIJ ZIJN DE CENTRALE

de Centrale is een boekings- en productiekantoor voor festivals, muziek en evenementen. Sinds 2017 brengen wij toffe opdrachtgevers samen met de juiste freelancers, voor het realiseren van een geslaagde productie op maat: van theatertour tot foodfestival, van stampende dance tot verfijnd klassiek – en van klein en artistiek, tot groots en zakelijk!

Naast dat we werkzaam zijn in heel het land, zijn we tevens conceptmakers: we zijn bedenker én eigenaar van een aantal eigen (festival)producties, projecten en activaties. De gemene deler hierbij is dat deze doorgaans een sociaal-maatschappelijke insteek hebben.

Ons evenementenhart klopt even hard voor de opdrachtgever én voor de freelancer. Voor talloze grote en kleine festivals, evenementen en theatertours zorgen we daarom met veel liefde en toewijding voor de beste stagemanagers, horecatoppers, technici, runners, producenten en nog veel meer. We zijn immers zo goed als onze laatste klus!
Gelijktijdig ondersteunen we onze crew in het freelancerbestaan, met name door kennisdeling, en maken we ons graag (kei)hard voor de positie van álle evenementenfreelancers in Nederland; onder meer door lobby en collectiviteit.

We verzamelen in onze blog zoveel mogelijk informatie die voor evenementenfreelancers handig kan zijn. Je mag ons daarnaast altijd een berichtje sturen als je ergens niet uit komt – bel, mail, whatsapp ons gerust! Je vindt onze info hier.

…wie zijn de Centrale?

Een team jonge freelancers met een hart voor de culturele- en evenementensector.

Foto: Renate Hofkens.
Dit platform is een initiatief van Ann de Vries en Laura van Wingerden <3