Audiocult biedt studio aan

Een oproep van René Merkelbach van Audiocult: “Mocht je financieel geraakt worden door het virus en het gevoel hebben dat je in de komende weken toch nog iets kunt verdienen door de studio in te duiken, hetzij voor opdrachten die nu lopen, hetzij voor toekomstige opdrachten, en je hebt nu geen geld om een studio te boeken, weet dan dat je welkom bent bij mij en mijn collega’s van Audiocult. Je kunt in één van de 6 ruimtes komen zitten als je een edit-suite nodig hebt o.i.d.”

“We vragen er niks voor. Kun je een kleine vergoeding missen voor iemand die de techniek doet: prima. Maar het hoeft niet. Kun je nu niks missen maar wil je over een tijd alsnog een keer iets betalen: prima. Maar ook dat hoeft niet. Het ruilen van diensten kan altijd interessant zijn: iemand van ons neemt jou op (gratis), en ooit, ergens in de toekomst, doe je een keer iets terug door voor ons iets in te zingen of te spelen. Super fijn .. doe maar een voorstel .. maar het hoeft niet (!). “

“Als je onderling ruilvoorstellen hebt met muzikanten en je hebt een opname-plek nodig: kom naar Kaatsheuvel. Heb je een flex-plek nodig? We hebben een ruime keuken met een grote tafel en gratis koffie. We zijn er niet op uit om het virus in huis te halen maar als we er slim mee omgaan komt het vast goed. Is iedereen bekend met airgigs.com? Mogelijk kun je wat verdienen door iets in te spelen voor iemand aan bv de andere kant van de wereld. Dan heb je misschien een opname-ruimte nodig. Die kun je bij ons vinden. Hij is niet groot (6 x 2,5) maar je kunt er prima in opnemen. Aanvragen kunnen naar info@audiocult.nl. Sterkte allemaal de komende tijd.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *