FLEXPLEKKEN

Ons kantoor in de Stadstuin (Europalaan 20, Utrecht) was levendig in gebruik als boekingskantoor, maar nu is het er behoorlijk stil.

Daarom willen we graag voor langere tijd 3 aparte, coronaveilige flexplekken te huur aanbieden, voor wie het thuiswerken toch wel een beetje zat is ;).

Er is koffie, thee, koekjes, planten, een printer, ruimte voor je eigen spullen en papieren, goed internet, handgel, een lekkere bureaustoel + monitor op werkhoogte, veel daglicht, een kleine koelkast en een beheerder die schoonmaakt. De Stadstuin is een heel fijn verzamelgebouw met allerlei creatieven, met drie dagen per week pizza en een fijne caféruimte om bezoek te ontvangen.

Tussen de bureaus is ruim voldoende afstand, maar voor de superzekerheid maken we ook nog schermen tussen de 3 bureaus zodat je coronaproof kan werken!

De plekken zijn te huur per dag, voor een vaste dag per week of flexibel. Neem vooral contact op voor meer informatie of als je specifieke wensen hebt. Dus, wil jij werken in één van de mooiste kantoren van Utrecht? Stuur dan een mailtje naar contact@wijzijndecentrale.nl.