Waar haal je nu nog een klus vandaan?

Sinds het nieuws van afgelopen donderdag poppen er verschillende initiatieven uit de grond om freelancers in de culturele sector toch nog aan een klus te helpen. Hieronder delen wij deze initiatieven, zodat voor jou overzichtelijk is waar ze jouw hulp het beste kunnen gebruiken. Heb je tips voor meer initiatieven? We horen ze heel graag!

Klussen voor techs en festivalbouwers
In deze Facebookgroep, opgericht door Arthur Duijzers, worden alternatieve klussen gedeeld waar technici en festivalbouwers geknipt voor zijn. “Als je de komende tijd gaat klussen, tuinieren, verhuizen, schilderen, iets gefixt wil hebben, je tuinhuis leeg moet, het dak daarvan vervangen, enzovoorts.”

Festivals, werk, support en leuke dingen
Deze Facebookgroep wordt al langer gebruikt voor vraag en aanbod rondom festivalwerk. Ondanks de grens van 100 personen per event worden hier nog steeds hier en daar kleinschalige opdrachten aangeboden. Daarnaast staan er al klussen op voor (hopelijk) na de Corona-maatregelen.

Freelancers AV Techniek Nederland
Ook deze groep bestond al voor de Corona-crisis en beschikt dus al over een groot netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Je kan een oproepje plaatsen om je werkzaamheden aan te bieden. Omschrijf je skills specifiek in je oproep en denk ook aan wat je momenteel buiten de culturele sector zou kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *